Kort verslag van de ALV

10 oktober 2023

Op 27 sept. jl. was de eerste ALV van het nieuwe bestuur. Veel nieuwe gezichten zaten in de zaal: als eersten stelden Fabienne Baarts en Ester Timmermans van de nieuwe tennisschool WW zich voor. Ze hebben een mooi palet van lessen in de aanbieding. In de tweede helft van oktober geven ze twee gratis clinics voor leden van de WW om kennis te maken met de school. Het gaat goed met de jeugdlessen, en het bestuur verwacht door deze samenwerking veel nieuwe leden te trekken. Iedereen die les krijgt moet namelijk lid worden van onze club.

Daarna was het de beurt aan Sebastiaan Weenink van Peakzpadel om zich voor te stellen. Deze voormalig Nederlands Kampioen Squash is nu een padel-expert. Leden van de WW kunnen in de maand oktober 50% korting krijgen. Als je padel wil uitproberen; er zijn rackets en ballen te huur. Het bestuur is blij met de samenwerking met zowel de tennisschool als de padel. Wel zal het bestuur de vinger aan de pols houden of alles goed loopt.

Het bestuur meldt dat we nu op 270 leden zitten, inclusief 50 jeugd. Als we boven de 400 leden uitkomen dan heeft de club recht op 7 banen.

Op deze ALV vindt een bestuurswissel plaats. Penningmeester Okke Zijsling maakt plaats voor Menno van Boven. Zie Bestuur TC WW - T.C. WW (tennisclubww.nl)  Menno heeft al ruim 25 jaar financiële ervaring, en spreekt uit  de financiën goed te bewaken voor de club. Okke meldt dat het open toernooi in financiële zin geslaagd was.

Robert is onze VCL, en meldt dat er inmiddels vijf teams meedoen aan de KNLTB-competitie. Verder doet hij een oproep voor vrijwilligers. Inmiddels is Vanessa gestart met het vernieuwen en beheren van de clubsite. Ook is het instagram account nieuw leven ingeblazen. Zij vindt een goede site belangrijk als visitekaartje van de club, en ook kunnen de leden zo goed geïnformeerd worden.

Tot slot vertelt het bestuur nog over hun toekomstige ideeën en na wat vragen van de leden sluit de voorzitter de ALV.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 70 324 6910

Park WW

Van Hogenhoucklaan 35
2596 TA Den Haag