Sponsoring

Onze bloeiende tennisvereniging, met haar ruim 500 leden, maakt haar sponsoren graag deelgenoot van de saamhorigheid en de hoge gunfactor op- en buiten de baan. Wij zoeken graag naar de ideale match tussen bedrijf en sport. Bent u het bedrijf dat past bij onze vereniging? Wij hebben een aantal sponsorpakketten voor u ontwikkeld waarmee u optimaal gebruik maakt van de diverse mogelijkheden van sponsoring. Uw bedrijf wordt hiermee een vertrouwd gezicht voor onze leden met alle daaraan gekoppelde commerciële kansen. Voor komend seizoen hebben wij nog een aantal interessante sponsormogelijkheden voor uw bedrijf. Hieronder vindt u een selectie hiervan:

·         Shirtsponsor van de junioren (50 shirts)- en/of senioren (75 shirts) competitieteams. Uw bedrijfsnaam wordt prominent geplaatst op de achterzijde van het shirt geplaatst, uw bedrijfslogo op de voorkant.

·         Bedrijfsnaamvermelding op de nieuwe scoreboards. Op alle banen wordt u bedrijfslogo prominent geplaatst op de spiksplinternieuwe scoreboards. Zo wordt uw bedrijf dagelijks bij al onze leden onder de aandacht gebracht.

Komend seizoen zullen wij verschillende activiteiten organiseren voor onze sponsoren. Zo staat er o.a. een bezoek aan het ATP Challenger Scheveningen gepland, en zullen er verschillende sponsorborrels en etentjes worden georganiseerd. Tijdens deze evenementen heeft u volop de gelegenheid om te netwerken.

Geïnteresseerd in toegang tot al onze leden, hun gezinnen en ook tot ons zakelijke netwerk? Stuur een mail naar sponsorcommissie onder vermelding van uw naam en telefoonnummer en wij nemen contact met u op. De volgende bedrijven gingen u al voor:

Intervastgoed Nederland, Clarus Advies, Intad Houtstra, Van Seventer Makelaardij, 123 dozen, Digined, Centennium BI expertisehuis, Toon van Ginkel, Café De Kleine Witte en Auke Smits Publiciteit.