Lidmaatschap

De vereniging telt elk jaar zo'n 500 leden, met een gezonde verhouding tussen senior en junior leden.

De verschillende lidmaatschappen zijn.

• Senior (18 jaar en ouder, geen student): je kan alle dagen op het park terecht.
  • Senior - daglid: je speelt alleen op doordeweekse dagen tussen 09.00 en 18.00 uur.
  • Student (ouder dan 17 jaar): je kan onder dezelfde voorwaarden spelen als een seniorlid, doch geniet je een aanzienlijke reductie op de contributie.
  • Junior (12 tot en met 17 jaar): hiervoor hebben we een speciaal en aantrekkelijk junior-lidmaatschap.
  • Aspirant  (jonger dan 12 jaar): dan kom je in aanmerking voor het speciale aspirant-lidmaatschap.

‚ÄčKijk op de pagina lidmaatschap voor een overzicht en bijbehorende tarieven.

Competitie

TCWW neemt actief deel aan de verschillende competities van de KNLTB, binnen het district Den Haag. De meeste competities worden gespeeld op zaterdag en zondag. Kijk op de betreffende pagina voor een overzicht van de senioren competitie en junioren competitie

Kijk op de pagina competitie algemeen voor meer informatie.

Tennislessen

Voor tennislessen op het park, zowel in de winter als in de zomer, hebben we een samenwerkingsverband met de Martin Verkerk Academy.

Kijk op de pagina van de Martin Verkerk Academy voor meer informatie over deze school en de verschillende mogelijkheden.

Evenementen

Tennisclub TCWW organiseert ieder jaar een aantal activiteiten, zowel voor de senioren als voor de jeugd. Deze activiteiten zijn opgenomen in de evenementenkalender. Kijk op de pagina's voor de senioren activiteiten en junioren activiteiten voor de laatste informatie.

Bestuur en Commissies

De vereniging TCWW kent een door de leden gekozen bestuur en verschillende actieve commissies. Eenmaal per jaar (tussen 1 januari en 31 maart) vindt een Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats, waarin de leden beslissen over het beleid, de financiën en allerlei andere aangelegenheden binnen TCWW. De vereniging speelt op de banen van Park WW en heeft hiervoor alsmede voor een aantal andere diensten een contract gesloten met de parkbeheerder.

Korte ontstaansgeschiedenis

In de zomer van 2012 besloot het Hoofdbestuur van de Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbalvereniging om de activiteiten van haar tennisvereniging, de Haagse Tennis Vereniging (HTV), op park WW te beëindigen. Een aantal actieve tennisliefhebbers nam daarop, in samenwerking met de parkbeheerder van tennispark WW, de heer D. Blankestijn, het initiatief om een nieuwe vereniging op te richten, Tennisclub WW.  Inmiddels zijn we een gezellige club voor jong en oud, met alle ruimte voor zowel prestatief als recreatief tennis.