Jan de Rook

Tennisschool Jan de Rook

TCWW heeft voor de tennistrainingen een samenwerkingsverband met tennisschool Jan de Rook. Deze school is reeds enkele jaren actief op tennispark WW en kent daardoor de meeste leden van TCWW persoonlijk.

In de winterperiode (1 oktober t/m 31 maart) worden tennislessen gegeven op de overdekte binnenbanen van park WW. Tussen 1 april en 30 september vinden de trainingen plaats op de buitenbanen.

Met z’n tweeën (duo) of in een groep van acht? Liever niet op de vrijdag, maar bij voorkeur op woensdagmiddag? Alles kan en alle alternatieven zijn bespreekbaar. Hetzij met de tennisschool zelf, hetzij in samenspraak met de Technische Commissie van TCWW.

Samen met de tennisschool bepaalt de Technische Commissie van TCWW individuele speelsterktes en doet zij de indeling van de verschillende teams die namens TCWW aan de competitie deelnemen. Met het oog hierop worden in de lente voor de jeugd speciale ‘voorspeeldagen’ georganiseerd, een belangrijk hulpmiddel bij het samenstellen en de niveaubepaling van de teams.