Park WW

In het bosrijke Benoordenhout

Tennispark WW is gelegen in het bosrijke Benoordenhout, naast het sportcomplex ‘De Diepput’, al vele decennia de thuisbasis van de bekende sportvereniging Koninklijke HC& VV.

Het park telt 12 gravel buitenbanen, 2 hardcourt binnenbanen en 1 oefenmuurtje. Op het prachtige tenniscomplex bevindt zich verder een sfeervol clubhuis: u vindt hier onder andere een gezellige bar, dames- en herenkleedkamers alsmede een lommerrijk, zonnig terras. In het restaurant kunt u de hele dag terecht voor een snack of broodje; vanaf 17.30 uur is er een uitgebreide dinerkaart.

Sinds maart 2008 beschikt tennispark WW over een aantal parkeerplaatsen binnen de hekken van het complex. Naast het clubhuis is een ruime fietsenstalling.

Leden en bezoekers van TCWW dienen zich te houden aan een aantal regels die gelden op het tennispark. Zie hiertoe het Reglement van Orde van het park

Meer informatie

Voor meer informatie over tennispark WW, waaronder de verhuur van banen, de andere sporten op het complex (squash, judo en aerobics) en de diverse cateringmogelijkheden, kijk dan op de website van het tennispark: www.parkww.nl