Jeugd Club Kampioenschappen TCWW

3 Jul 2017

Jeugd Club Kampioenschappen TCWW

Van 29 juni tot en met 2 juli jl. zijn de Jeugd Club Kampioenschappen (JCK) 2017 van TCWW gespeeld. Helaas dit keer slechts in drie (jongens)categorieën, omdat  we onvoldoende aanmeldingen van meisjes ontvingen.

Met 22 deelnemers hebben we er toch een heel gezellig en geslaagd toernooi van gemaakt, verdeeld over drie overwegend zonnige dagen.

Bij de basisscholieren (Aspiranten) won Dante van Berckelaer, die Pepijn Praalder in een meer dan 3 uren durende titanenstrijd (6-4, 6-7 en 7-5) de baas bleef.

Bij de middelbare scholieren (Junioren) zegevierde Diederik Ploem (ook in een driesetter, 1-6, 6-1 en 6-4, tegen Witte van Berckelaer) en ook in het dubbeltoernooi greep Diederik de titel, samen met dubbelpartner Thom van Gisbergen. Ze wonnen van Thijs van de Berg en Witte van Berckelaer in twee sets: 6-3 en 6-4. Allen ontvingen een mooie beker.

Kijk op https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=4B8AEA22-8D13-4D06-B62F-0FFE2FA4FDC7 voor alle uitslagen en resultaten.

Traditioneel werden ook twee extra prijzen uitgereikt, en wel die voor het ‘Talent van de JCK’ en die voor het ‘Liefste kind van de JCK’. De eerste trofee ging naar Philip Timmerman, de prijs voor het liefste kind naar Anna Mout. Van harte gefeliciteerd allemaal met jullie prijzen!

De foto's van de Jeugd Club Kampioenschappen vindt u hier

Tennisclub WW