Even voorstellen .....

Jaap Plugge

07-10-1964
18 jaar tennisleraar

Met heel veel zin zijn Martin en ik in maart 2017 gestart met lesgeven op Park WW.
Nu 4 maanden later kan ik jullie zeggen dat wij het ontzettend goed naar ons zin hebben en uitkijken om ook vanaf 1 oktober alle lessen van tennisclub WW te gaan verzorgen.
Wij willen alle doelgroepen binnen de vereniging bedienen, van tenniskids tot seniorenplus en van recreatief tot prestatief.
Ook zijn wij druk in overleg met het bestuur om een nieuw beleidsplan te maken voor de komende jaren om van tennisclub WW een bloeiende en energieke club te maken.
Tennis is mijn grote passie en nog dagelijks sta ik met veel plezier les te geven.

In de 18 jaar dat ik lesgeef, is mijn doel onveranderd. Ik wil dat iedere speler zijn persoonlijke top bereikt en met veel plezier het leerproces ingaat.

Ik wens iedereen een fijne zomervakantie toe en hoop dat jullie allemaal inschrijven voor de winterlessen.
Zo hoop ik jullie snel allen te ontmoeten.

Tot op de baan!

Gr. Jaap Plugge

Martin Verkerk
31/10/1978
Coach/Trainer sinds 2008
ATP ranking 14

De stap voor mij als coach/trainer naar Den Haag Park WW is een fantastische uitdaging.

Door mijn ervaring als toptennisser is mijn doel om zowel jeugd als recreanten het beste uit zichzelf te laten halen en enthousiast te maken voor het tennis.
Vaak zie je dat het technische aspect van de slagen zoals service,forehand,backhand en volley te wensen over laat en mijn filosofie is dat het eerst technisch in orde moet zijn om vooruit te kunnen gaan.
Ik heb er veel zin in om op welk niveau dan ook mijn kennis over te brengen.
Ik hoop jullie snel te zien bij onze lessen.

Tot snel,

Martin Verkerk