Competitie algemeen

Senioren

In het voorjaar neemt TCWW met een aantal senioren competitieteams (Heren, Dames en Gemengd) deel aan de voorjaarscompetitie (april-juni), op districtsniveau. De teams komen op de zaterdag in actie.

In de herfstcompetitie (september-november) speelt TCWW met enkele Heren- en damesteams, op de zaterdag.

Junioren

De oudere jeugd (11 t/m 14 jaar respectievelijk 11 t/m 17 jaar - jongens, meisjes en gemengd) speelt mee met de Landelijke competitie (in de Haagse regio). De voorjaarscompetitie vindt plaats van april tot juni, de herfstcompetitie wordt gespeeld van september tot november, hetzij op de zaterdag hetzij op de zondag.

Tenniskids

Voor de jongste jeugd (6 tot ca 11/12 jaar) is er het zogenaamde ‘Tenniskids’ competitieprogramma, in verschillende kleurcategorieën (Rood, Oranje en Groen) en met aangepaste baanlengtes, ballen en spelregels. De tenniskids spelen een Worldtourl, door de KNLTB georganiseerd een aantal zondagochtenden per "seizoen" (voorjaar en najaar). Alle teams in deze competitie zijn gemengd. Zie verder op de tenniskids informatiepagina.

Onderaan deze pagina vind je alle informatie van de KNLTB aangaande de voorjaarscompetitie, elders op deze website (in het menu ‘competitie’) is uitgebreide informatie voorhanden over de seniorencompetitie en de juniorencompetitie.

Competitie spelen?

Lijkt het je leuk om competitie te spelen? Neem dan contact op met een van de competitieleiders of met de Functionaris Tenniskids.  Hetzij telefonisch hetzij per e-mail. Hieronder vind je de contactgegevens.

Verenigingcompetitieleiders

TCWW kent officieel één gecertificeerde Verenigingcompetitieleider (VCL): Peter R. Poharnok. Daarnaast is ook Alexander van Leeuwen actief als competitieleider senioren op TCWW. TCWW heeft ook een ‘Functionaris Tenniskids’, Henriette Mout. Zij maken tevens deel uit van de Technische Commissie van TCWW en zijn verantwoordelijk voor het technisch beleid binnen de vereniging, de indeling en begeleiding van de competitieteams en de begeleiding van prestatieve jeugd.

Naam   Telefoon E-mail
Peter R. Poharnok VCL Junioren 06 - 5060 7272 competitie@tennisclubww.nl
Alexander van Leeuwen

competitieleider
 senioren

competitie@tennisclubww.nl
Henriette Mout Tenniskids 06 - 4715 6657 tenniskids@tennisclubww.nl

Samen met de tennisschool bepaalt de Technische Commissie van TCWW individuele speelsterktes en doet zij de indeling van de verschillende teams die namens TCWW aan de competitie deelnemen.

Jaarlijks worden rond 1 december de eerste indelingen van de competitieteams voor het voorjaar gemaakt, in januari dienen de teams definitief aan de KNLTB doorgegeven te worden.

Voor de herfstcompetitie dienen de teams in juni aangemeld te worden.

KNLTB informatie competitie 2017

KNLTB Speeldata Voorjaarscompetitie 201